Добредојдовте во меѓународната агенција Кејвман!

Ние во посета на жолтиот попуст со познат инфлуенсер. Ненадмината селекција. Капитал Бра ја бараше најбезобразната германска агенција герилски герила за повторното започнување на својот нов албум. Флеш-толпи во Берлин, светлосни проекции од автомобили во движење и многу ескалација. Различни весници известуваа за нашите напори.

Видео проекција за време на ТВ-шоу во живо пробие на BritAward во Лондон за невладина организација

Зелен маркетинг. Caveman International е првата рекламна агенција што ги понуди Reverse Graffi & Streetbranding со уметници во Германија од 2006 година. Лого-логоа, банери за мов, скулптури од мов, знаци на мов, сè е можно! Мос е идеален за обработка и со малку одржување останува многу зелен на вашиот саем.

Последниот проект за Баденова АГ август 2019: Климатските промени влијаат на сите нас!

Герила маркетинг - е уметност со минимална инвестиција за да се обезбеди максимално достигнување и најголемо внимание од клиентот.


Со нашата специјална пена SnowOnDemand, фокусот е на вашето рекламирање. Вештачкиот снег што не се топи е совршен за привлекување внимание.

Ние сме среќни да ве известам лично за вирален маркетинг и алтернативни герилски рекламни форми. Јавете се на нашата Герила маркетинг рекламна агенција директно!

Продажба Пон - Саб 10-20 Часовник: + 49 24H телефонска линија: + 49 163 71 666 23

Тековни проекти

ODLO Зимски маркетинг во Минхен

MyToys Настан за детско искуство на Wannsee во Берлин

ПОЧИТУВАЈ Маратон звучен беспилотно летало

пиксели Помошник Објаснување видео снимање во Африка

герила маркетинг агенција

Секогаш Currywurst. Секогаш закажувајте рекламни рекламни пораки. Секогаш ист ...
Ние во Кавеман ја имаме визијата како герила маркетинг агенција.
Размислете за црвола, за друга галаксија, назад во вашиот производ и секогаш го ставате во опасност нашиот креативен живот.

Ве молиме симнете го нашето портфолио на агенцијата за да добиете краток преглед на она што го нудиме. Ве молиме кликнете овде

Caveman Герила Маркетинг е една од најдобрите подморници специјални агенции на пазарот. Ние обично работиме
инкогнито за големи мрежни агенции во областа на герила и тројански маркетинг, ние исто така преземеме политичка кампања

Методите на рекламна агенција за герилски маркетинг

Џеј В. Левинсон ги создаде правилата за герилски маркетинг во 80 години. Caveman International, исто така, се обврза на овие важни правила и на тој начин обезбедува инспиративни рекламни проекти кои се привлечни за сите сетила на вашиот клиент.

ВО СЕНСЕ
Герила Маркетинг има за цел внимание на вашиот мозок. Класичните критериуми на рекламната индустрија како ТКП, КЗК треба да се игнорираат со цел да се постигне виралност.

КОНКУРС
Герила маркетинг ви овозможува директно да ја нападне вашата конкуренција. Ниту еден конкурент не е сигурен со различните рачни алатки за герилски маркетинг.

ЛИЧНОСТ
Личен допир ги красат кампањите на нашата агенција.

FÜHR залог МАРКЕТИНГ
Наместо да излезат од рекламната линија, кампањите треба да дојдат позитивно во целната група, така што вашата рекламна кампања ќе биде пренесена на што повеќе пријатели и познаници.

ДЕЛУМНО
Герила Маркетинг создава простор за адресирање на вашата целна публика директно таму каде што сте. Дали во отворен базен, на концерт или избор.

ТЕХНОЛОГИИ НА РЕЦЕПТУВАЊЕ
Герила Маркетинг ги емоционализира луѓето и создава внимание за вашата марка.

КАМПАЊИ ФОКУС
Ние ги собираме нашите акции за вас во моќни кампањи.

Портфолиото
Сите управувани агенции и крајни корисници имаат контакт со 24 / 7 со Caveman International за брзо да одговорат на тековните проблеми. Дали реклама на Твитер за Superbowl; или медиумска претплата на важни ТВ настани. Нашата агенција се грижи за вашето рекламирање и редовно работи со познати мрежни агенции низ целиот свет. Нашето портфолио нуди:

∴ Развој на вирусни идеи и кампањи
∴ маркетинг на амбиентални медиуми во Европа
∴ Употреба на аналогни дигитални бомбардери на големи екран
∴ Маркетинг и светлина на уметност
∴ Вирален маркетинг
∴ Тројанската маркетинг
∴ 3D мапирање на куќи и објекти кои се движат
∴ Промоција на невообичаени места
∴ Времето балон камера лета
∴ Обратна графика за пеглање и притисок
∴ Ласерски рекламирање и визуелен ласер
∴ Флертвизирање и други летачки објекти за прелевање на банери низ групи на луѓе
∴ подна налепница, дигитална од уметник за објекти од подот 3D
∴ Улична уметност од добро познати уметници на подот
∴ Механички графити или матрици за матрици за подни плочки
∴ Налепница за фолии и фолија која се држи до сите површини како ѕидови на домот
∴ Улична линија вклучувајќи развој од нашата рекламна агенција
∴ Обратен графит и улично бришење
∴ Емоционални кампањи за социјални мрежи
∴ Социклични дејства
∴ Преку договори со Wall AG и Stroeer Service за надворешно рекламирање и постери
∴ Универзитетскиот маркетинг со партиска организација и флаер услуга
∴ Герила Маркетинг за сите области на индустрискиот развој
∴ Подолу-линија маркетинг кампањи
∴ мобилни пена партии и снежни забави за настани и концерти
∴ Flashmobs и јавни тајни концерти

3D проекции на светлосни проекции Саарбрюкен


Најдолго ролери постер во светот

Caveman International е Комплетна услуга под-the-линија специјалист агенцијашто се покажало втората нога на политички кампањи специјализира. јадро надлежност е концепција и имплементација на Герила маркетинг und Амбиентен маркетинг Мерки, промоции, настани, поттик и прибирање примероци.

светлина уметност и позадината на Настани со интерактивни светлосни инсталации е една од нашите големи страсти.

Во областа кампања Како герила маркетинг агенција, ние сме кршење нова земја. Примерни избори: Поблиските избори се движат, толку подобро Позначајни се изненадувачки дејствана изборната кампања презаситен гласач за да стигне и за За да ги постигнете своите цели, Фронталните комуникациски емисии и површна примена беа еднаш, мудри внимателни и изненадувачки герилски стратегии се држава на уметноста - и нашата основна компетентност како Герила маркетинг специјална агенција

Герила маркетинг рекламна агенција

Невообичаени луѓе обезбеди необични ставови. Различни луѓе користете го тоа целиот спектаршто маркетинг може да го понуди. Она што се појавува една зелена, другата е далеку од друга. Што за еден набљудувач е, го прави само другиот проѕевање. Еден вели хаос, другиот одличен. 40 креативни рекламни глави бидете сигурни дека очното животно е адресирано кај луѓето.

Небидни компромиси, но тешко освоени концепти и дискутирани решенија бидете сигурни дека нашите активности се фантазија und соништа да се жали на публиката. Нашата цел е единственоста, Нашата цел е да бидете сигурни дека секој што ја видел нашата работа сака да го сподели. Ние ги фокусираме нашите идеи за тоа колку што е можно подолго основитедо невидливиот, но очигледен доаѓа на виделина.

Од Основана во годината 2000 тие се бореа Експерти на меѓународна герила маркетинг рекламна агенција Дивак со најсовремени средства за модерни времиња и необични проекти - за познати клиенти далеку напред во Холандија, Мароко и Германија.

Амбиентен маркетинг спорт


Рекламирање беспилотни летала за Lenor, Procter & Gamblet

Светлосни проекции Црвена ноќ на решетките


ИФА емитување саем Герилска акција