Герила маркетинг е изборот на необични активности во т.н. маркетинг што ќе се направи големо влијание со невообичаено ниска употреба на ресурси. Овие се легални за 100%. дивак користи герила маркетинг инструменти и комуникациска политика, чија цел е да се постигне изненадување ефект со релативно ниски трошоци на што е можно поголем број на луѓе, со цел да се постигне многу висока герилска сила (сооднос на промотивни придобивки и трошоци).

Герила маркетинг е насочен првенствено кон малите бизниси и на самовработените. Таа се заснова главно на здравиот разум и помалку врз искуството, рејтингот и претпоставките. Примарната мерка е профит наместо приходи. Друг фокус е на месечните нови односите со клиентите. Специјализацијата е поподготвена за широка диверзификација на производите или услугите. Наместо да се изградат нови односите со клиентите, пред се вредносни препораки на купувачи и други зделки со постојните клиенти. Соработката со други компании е пожелно за интензивно надгледување на конкуренцијата. За кампањата треба да се комбинираат неколку маркетинг алатки. За да се изгради компанија, треба да се користи постоечка технологија. Пред сè, адресите на потрошувачите треба да бидат напишани поединечно. Колку е помала клиентската целна група, толку подобро. Фокусот треба да биде на согласност на клиентот за да може да му испрати повеќе информации, наместо да принудува непосредна продажба. Треба да се држи до неговата кампања. Ефективен ритам треба да се користи наместо да се развие нов слоган за рекламирање за секоја кампања.

Во рекламната агенција за дилери, вашите герилски проекти се во совршена форма. Нашата креативност инспирира идеи за вашиот успех.

 • Обратна графити и матрици
 • Streetbranding со матрици
  од посебен вид

 • Електростатик флаер / налепница
 • Избегне кривично право
  Казни со електрична енергија
  обвинети налепници

 • Герила Градинарство
 • Логос со цвеќиња или
  Градски брендирање со растенија
  во вашите корпоративни бои

 • Мофни графити
 • Логос со мов или
  Градски брендирање со мов во
  Вашите корпоративни бои

 • Snowvertising
 • Зимските месеци треба
  Рекламната технологија не е неискористена
  bleiben

 • Фрла ЛЕР
 • LED фрла и LED
  Печат за рекламирање

 • Воздушната Реклама
 • Хелиум прозрачни балони и
  Цепелини и хелиумски балони
  за промотери

 • бројките мраз
 • Креативни форми за
  Твоите креативни настани

 • XXL носење банер
 • Овие банери се впечатливи

  Герила маркетинг
 • ласерски сликарство
 • Ласерско обележување и ласерско сликарство
  на згради и планини за вашиот
  настанот

 • Реки на боја
 • Со безопасни супстанции
  ние реки за боја за вас

  Ние со нетрпение очекуваме да слушнеме од вас!

  G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!