За Радио БОБ ја користевме нашата Лихтмална технологија во Висбаден и ја доделивме
Taunusstraßenfest со нацртани слики и пораки одредено нешто.

За полноќна шопинг на трговскиот центар DEZ во Касел, локален уметник "насликал"
шопинг-фасада со помош на нашата технологија.

На свадбена забава ја изненадивме свадбената двојка со романтична проекција во Бергпарк.

Ние со нетрпение очекуваме да слушнеме од вас!

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!