Shitstorms купи со Социјални ботови

Вашиот конкурент крши маркетинг ветување ? Ти се гасиш на какаото на ресторан за брза храна? Тие се кисело на твое мобилен телефон провајдер?

Потоа купи ситна бура.

А срање силно помага ако сакаш да ги убедиш другите дека ова е погрешно. Го зголемуваме вашето незадоволство и поплава
Фејсбук фан страници со коментари и допаѓа. Ние строго се придржуваме до моралните насоки. Ние гарантираме анонимност на нашите клиенти.

Shitstorms се дефинираат себеси со Скандалова скала, Колку е скандалозно, толку е полесно да се донесат повеќе луѓе да коментираат со неколку стотини коментари. И сè го зема својот социјален медиумски начин. Временската близина на настанот, исто така, помага да се укине акцијата во медиумите.

Во прилог на Shitstorm, обично се исплати за да произведе вирално видео кое обично ја присилува другата страна да реагира. Повторно, сликите се борат против зборовите - и видео секогаш победува. Доброто видео го зголемува делумниот фактор во социјалните медиуми.

ВАЖНО:
Ние прифаќаме само нарачки кои се во согласност со нашите морални насоки. Инцидентот никогаш не треба да биде надвор од воздух. Ние се разбираме себеси како гласноговорник на неправда. Не се работи за намерно да му наштети на конкурентите, туку факти кои за жал се памети во некои поединци да се подигне нивото на друга комуникација.

Прашања за Shitstorm?
24H телефонска линија: + 49 1525 130 130 3
Е-пошта: oliver.bienkowski@caveman-werbeagentur.de

Сите наши коментари се на германски од германски профили.
Нашиот Shitstorm пакети на прв поглед:

SHITSTORM S

SHITSTORM M

SHITSTORM L

SHITSTORM XL


Англиски превод:

купи сјајна срања

Вашиот конкурент скрши маркетинг ветување? Дали сте го исчистиле какаото од ресторан за брза храна? Дали сте лути на вашиот мобилен оператор?

Потоа купи ситна бура.

Ситшмур помага особено ако сакате да ги убедите другите дека ова е неправда. Го зголемуваме вашето незадоволство и поплава
Фејсбук фан страници со коментари и допаѓа. Ние строго се придржуваме кон моралните насоки. Ние гарантираме анонимност на нашите клиенти.

Сцените се дефинираат како скандалова скала. Колку е скандалозно, толку полесно ќе биде да коментира со неколку стотини коментари. И сè го зема својот пат за социјални медиуми. Временската близина на настанот помага да се укине акцијата во медиумите.

Паралелно со Shitstorm е обично вирусно видео за производство. Повторно, сликите се борат против зборовите - видео секогаш победува. Доброто видео го зголемува делумниот фактор во социјалните медиуми.

Ние со нетрпение очекуваме да слушнеме од вас!

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!