Mirësevini në Agjencinë Ndërkombëtare Caveman!

Skulptura të mëdha dhe koncept i marketingut gueril për MyToys

Mirësevini në Agjencia Caveman International, ne kujdesemi për klientët e njohur si Spotify, Wikipedia dhe MyToys në zonë Guerile Marketingu. Përgjegjësi e korporatës është e rëndësishme për ne, kjo është arsyeja pse ne mbështesim klientët tanë Organizata për të drejtat e njeriut dhe ndihmë për zhvillim.

Marketingu gueril dimëror për ODLO me Detlef D! në Mynih

Capital Bra ishte në kërkim të agjencisë më të ndezur guerile të Gjermanisë nëntokësore për të ribërë albumin e tij të ri. Flash mobs në Berlin, projeksione të lehta nga makina në lëvizje dhe shumë përshkallëzim. Gazeta të ndryshme raportuan për përpjekjet tona.

Marketingu i gjelbër. Caveman International ka qenë agjencia e parë e reklamave që ofron mbishkrime të kundërta dhe markë rrugësh me artistë në Gjermani që nga viti 2006. Logot e myshkut, banderola të myshkut, skulptura të myshkut, shenja të myshkut, gjithçka është e mundur! Myshk mund të përpunohet në mënyrë ideale dhe me pak kujdes ajo mbetet shumë e gjelbër në panairin tuaj.

Ne bëmë një vizitë tek zbritësi i verdhë me një ndikues të njohur. Përzgjedhje e patejkalueshme.

Projekt për Badenova AG Gusht 2019: Ndryshimi i klimës na shqetëson të gjithëve!

Marketingu Gueril - është arti i sigurimit të arritjes maksimale dhe nivelit më të lartë të vëmendjes së klientit me investime minimale.

Ne do të ishim të lumtur t'ju këshillonim personalisht mbi temën e marketingut viral dhe formave alternative guerile të reklamimit. Telefononi direkt agjencinë tonë të reklamave të marketingut gueril!

Shitjet e hënë - Sat 10 paradite - 20 pasdite: +49  Linja Hotline 24H: + 49 163 71 666 23

Projektet aktuale 

Spotify Maratonën e zhurmës

PixelHELPER Shpjegimi i xhirimeve në Afrikë

agjenci marketingu guerile

Gjithmonë kurriz. Gjithmonë rezervoni reklamat e posterëve. Gjithmonë shikoni të njëjtën gjë ...
Ne në Caveman kemi vizion si agjenci marketingu guerile.
Mendoni për një krimb, një galaktikë tjetër, përsëri në produktin tuaj dhe gjithmonë e rrezikoni jetën tonë krijuese.

Ju lutemi të shkarkoni portofolin tonë të agjencisë për të marrë një pasqyrë të shkurtër të asaj që ne ofrojmë. Ju lutem klikoni këtu

Caveman Guerrilla Marketing është një nga agjencitë më të mira nëndetëse të tregut. Ne zakonisht punojmë
incognito për agjencitë e mëdha të rrjetit në fushën e marketingut gueril dhe trojan, ne gjithashtu marrim përsipër fushatën politike

Metodat e agjencisë reklamuese të marketingut guerrilas

Jay C. Levinson krijoi rregullat e marketingut guerile në vitet 80. Caveman International, gjithashtu, është zotuar për këto rregulla të rëndësishme dhe në këtë mënyrë ofron projekte frymëzuese reklamuese që u pëlqen të gjitha shqisave të klientit tuaj.

NË SENSE
Guerile Marketing synon vëmendjen e trurit tuaj. Kriteret klasike të industrisë së reklamimit si TKP, CPC duhet të injorohen me qëllim të arritjes së viralitetit.

KONKURS
Marketingu i Guerrilës ju lejon të sulmoni direkt sulmin tuaj. Asnjë konkurrent nuk është i sigurt me veglat e ndryshme të dorës të marketingut guerile.

Personaliteti
Një prekje personale zbukuron fushatat e agjencisë sonë.

FUHR PENGUT MARKETING
Në vend të nxjerrjes së shiritit të reklamave, fushatat duhet të mbërrijnë pozitivisht në grupin e synuar, në mënyrë që fushata juaj e reklamave të kalojë sa më shumë miq dhe të njohurit që të jetë e mundur.

PJESËRISHT
Guerile Marketing krijon hapësirë ​​për të adresuar audiencën tuaj të synuar drejtpërsëdrejti ku jeni. Nëse në pishinë të hapur, në një koncert ose një zgjedhje.

TEKNOLOGJIA RE-TARGJIMI
Guerrilla Marketing emocionalizon njerëzit dhe krijon vëmendje për etiketën tuaj të markës.

FUSHAT Fokus
Ne mbledhim veprimet tona për ju në fushatat e fuqishme.

Portofoli
Të gjitha agjencitë dhe klientët përfundimtarë janë kujdesur të kenë kontakte 24/7 me Caveman International në mënyrë që të reagojnë shpejt ndaj çështjeve aktuale. Nëse një reklamë në Twitter për superbukën; ose prenotim mediatik për ngjarje të rëndësishme televizive. Agjencia jonë kujdeset për reklamat tuaja dhe punon rregullisht me agjenci të mirënjohura të rrjetit në të gjithë botën. Portofoli ynë ofron:

∴ Zhvillimi i ideve dhe fushatave virale
∴ Marketing Ambient Media në Evropë
∴ Përdorimi i bombarduesve analoge digjital të ekranit të madh
Marketing Marketingu i dritës & Arti i lehtë
∴ Marketing Viral
∴ Trojan Marketing
Ma Hartimi 3D në shtëpi dhe objekte në lëvizje
Otion Promovimi & në vende të pazakonta
∴ Fluturimi i kamerës së tullumbaceve të motit
Ff Mbishkrimet e kundërta të ristrukturimit dhe larjes së presionit
Advertising Reklama me lazer dhe lazer me ylber
∴ Reklamim dhe objekte të tjera fluturuese për fluturim flamujsh në grupe njerëzish
Afishe ∴ kat, dixhitale nga artisti për objektet e katit 3D
∴ Arti i rrugës nga artistë të mirënjohur të kështjellës
∴ Grafiti i shkumës ose Stencilat e stencilit të dyshemesë
∴ Afishe dhe fletë metalike prej petë që shkopin në të gjitha sipërfaqet si muret e shtëpisë
∴ Rruga që përfshin zhvillimin nga agjencia jonë e reklamave
Ff Grafiti i kundërt dhe markimi i rrugës
∴ Fushatat emocionale për rrjetet sociale
∴ Veprime sociokritike
∴ Përmes kontratave me Wall AG dhe Stroeer Service për reklama në natyrë dhe postera
∴ Marketing i Universitetit me organizimin e partisë dhe shërbimin e fletushkave
∴ Guerile Marketing për të gjitha fushat e zhvillimit industrial
∴ Fushata marketingu poshtë-line
∴ partitë me shkumë të lëvizshme dhe partitë e dëborës për ngjarje dhe koncerte
∴ Flash mob dhe koncerte të fshehta publike

3D hartimi i parashikimeve të lehta Saarbrücken

Poster më i gjatë në botë

Caveman International është një Shërbim të plotë nën-the-line agjenci specialistqë rezultojnë të jenë këmbën e dytë auf fushatave politike specializuar. kompetenca Core është konceptimi dhe zbatimi i Guerile Marketingu und Ambient Marketing Masat, Promovimet, Ngjarjet, Nxitjet dhe Kampionet.

Art dritë dhe sfondin e Ngjarjet me instalime interaktive të dritës është një nga pasionet tona të mëdha.

Në fushën e fushata Si një agjensi guerile e marketingut po hapim terren të ri. Zgjedhje Shembull: Sa më afër të bëhen zgjedhjet, aq më shumë më të rëndësishme janë veprime të habitshmenë fushatën zgjedhore votuesi i mbingarkuar për të arritur dhe për të Për të fituar qëllimet tuaja, Shfaqja e komunikimit frontal dhe aplikimi sipërfaqësor dikur ishin të mençura strategjitë guerile të zhytur në mendime dhe habitëse janë gjendja e artit - dhe kompetenca jonë kryesore si Agjencia Speciale e Marketingut të Guerilës

Agjencia e Reklamimit të Guerrilës

Njerëz të pazakontë ofrojnë pikëpamje të pazakonta. Njerëz të ndryshëm përdorni atë spektër të tërëqë marketingu ka për të ofruar. Ajo që duket e gjelbër, tjetra është larg nga tjetra. Çfarë për të shikues është, vetëm e bën mërzitjen tjetër. Njëri thotë kaos, tjetri i tmerrshëm. Krerët krijues 40 reklamuese sigurohuni që kafsha e syve të adresohet tek njerëzit.

Jo kompromise të çuditshme, por koncepte të vështira dhe diskutuan zgjidhjet sigurohuni që veprimet tona janë imagjinatë und ëndrrat për t'u ankuar në audiencë. Qëllimi ynë është unike, Qëllimi ynë është të sigurojmë që të gjithë ata që e kanë parë punën tonë duan ta ndajnë atë. Ne përqendrojmë idetë tona në atë për aq kohë sa të jetë e mundur bazatderi sa të padukshmet, por i dukshëm vjen në dritë.

Që nga Themeluar në vitin 2000 ata po luftonin Ekspertët der agjensia ndërkombëtare e marketingut guerile Caveman me mjetet më moderne të kohëve moderne dhe projekte të pazakonta - për konsumatorët e mirënjohur shumë më përpara në Holandë, Marok dhe Gjermani.

Sportet e marketingut mjedisor

Dronë reklamues për Lenor, Procter & Gamblet

Parashikimet e lehta Nata e kuqe e shufrave

IFA transmeton veprim të drejtë të guerrilasve